Kontakt Oss

+47 930 92 603

ONS 2022

 

Mandag 29. august starter ONS 2022 og varer til og med torsdag 1. september. På disse sidene vil Dere finne det meste av viktige opplysninger for Taxisjåførne og sentraler.

HVORFOR ADGANGSKORT TIL MESSEOMRÅDET PÅ TJENSVOLL?    Den tidligere ordningen med at sentralene delte på utgiftene for å ha Taxivakter under ONS er ikke gjennomfør pga ny taxilov. Da den ny Taxiloven gir eiere lov å ikke være tilsluttet noen sentral byr det på utfordringer med fordeling av utgiftene til Taxivertene. Under Guns Roses konserten på Forus i sommer prøvde vi å fordele utgiftene med at 07000 Sandnes Taxi, Norgestaxi Stavanger, Stavanger Taxi delte på utgiftene i tillegg til at “Friløyver ” kunne kjøpe adgangskort hos Norges Taxiforbund avd. Rogaland. . Denne ordningen fungerte greit for et arrangement på en kveld. Utfordingen er større når ONS 2022 varer i 4 dager med ca 100.000 besøkende og dertil betraktelig mer kjøring. Derfor har vi gjennom Stavanger Forums bookingsystem fått en avtale med at adgangskort kan kjøpes gjennom Stavanger Forum.

HVEM MÅ HA ADGANGSKORT?    ALLE utenom Sentralene 07000 Sandnes Taxi, Norgestaxi Stavanger, Sandnes MiljøTaxi og Stavanger Taxi trenger adgangskort. Dette fordi disse sentralene gjør opp for alle sine biler. Andre “sentraler” og “Friløyver” må ha adgangskort godt synlig i frontvinduet for å komme inn på Messeområdet etter kl. 11:00. Les mer under kjøreregler på DNB Arena og Idrettshallen her.

HVA KOSTER ADGANGSKORTET? Prisen for adgangskort er satt til Kr. 220.- eskl. MVA. Husk at dette adgangskorten må legges i taxiregnskapet for å få momsen refundert.

KJØP AV ADGANGSKORT Adgangskort kan kjøpes gjennom Stavanger Forum bookingsystem ved å bruke denne linken her

KJØREMØNSTER SOLA FLYPLASS. Det vil være personell fra Avinor /Apcoa Parkering for å få avviklet trafikken på Sola flyplass. De vil kunne endre fremkallingen fra depot med sine nettbrett.

KJØREMØNSTER IDRETTSHALLEN OG DNB ARENA. Det vil være fri kjørsel for alle mellom kl. 08:00 – 11:00 på Taxiholdeplassene ved DNB Arena og Idrettshallen. Etter kl. 11:00 vil det være kun ADGANG for sentraler med avtale og “andre” med adgangskort. GJELDER OGSÅ AVSETTING AV PASSASJERER. Les mer her

KJØREMØNSTER STAVANGER SENTRUM ONSDAG 31.08.2022. I år vil det kun være vakter i sentrum onsdag 31. august mellom kl. 17:00 – kl. 02:00. Denne kvelden er det konsert på Torget med avsluttende fyrverket. Kjøremønsteret i Stavanger sentrum vil være det samme som under Gladmaten i sommer. De andre kveldene gjelder vanlige trafikkregler i sentrum.Les mer her.