Kontakt Oss

+47 51 54 00 20

Medlemsfordeler

Landsdekkende medlemsavtaler.

Juridisk bistand

Juridisk og faglig bistand for forbundets medlemmer. RETNINGSLINJER

NT Fond

Fond opprettet for medlemmene i Norges Taxiforbund.

Forsikring

Eksklusiv samarbeidsavtale med et bredt tilbud av private og næringslivs-baserte skade- og person-forsikringer til medlemmer i Norges Taxiforbund.

Norges Taxiforbund har rammeavtale med Telenor. Som medlem vil du få svært gunstige priser på mobil-telefoni, mobilt bredbånd, mobilt bedriftsnett, M2M, datapakker, kommunikasjon. (Gjelder BEDRIFTS-løsninger)

Volvo Car Norway AS Ramme- og rabattavtale med Volvo Car Norway og Bilia om billeveranser og verkstedtjenester for medlemmer i Norges Taxiforbund.

Løyvebasert veihjelp med starthjelp, driftsstans, utforkjøring, kollisjon, utelåsing, nøkkel mistet, tom for drivstoff, feilfylling av drivstoff og punktering.

Helseforsikring for eiere, ansatte sjåfører og familie med garantert behandling / operasjon innen 28 dager – uten krav til helseerklæring – og svært redusert pris

Rabattavtale på kjøp av Mercedes B-, C- og E-klasse, All Terrain, Vito/V-klasse og Sprinter Buss. Rabatt på kjøp av Peugeot personbiler og Expert Rabatt på kjøp av Citroen og DS personbiler Rabatt på kjøp av KIA personbiler.