Kontakt Oss

+47 930 92 603

Kjære medlem

ÅRSMØTE 15. APRIL PÅ HOTELL JÆREN, BRYNE

I år som i fjor opplever vi at interessen for å delta på årsmøtet til NT avd. Rogaland er på et illevarslende lavt nivå. Hovedstyret diskuterte høsten 2022 hvorvidt vi i framtiden skal arrangere årsmøtene over en helg med sosialt samvær med gode kolleger, eller om vi bare skal avholde årsmøtet på en helt enkel måte i løpet av en kveldstund i uka. Hovedstyret kom fram til at vi skulle gi det en sjanse til før vi vil gi opp å arrangere fremtidige årsmøter på tradisjonell måte.

Hvorfor delta på årsmøtet?

Det er i dette møtet du som medlem kan påvirke foreningens virke, velge fylkesleder og andre styremedlemmer. Her kan du være med å forme fremtidens rammevilkår for næringen. Sist, men ikke minst er dette rett fora å ta opp ting du er misfornøyd med. F.eks. skal forbundet gå for full regulering igjen, eller skal vi jobbe for strengere krav under fri tilgang på løyver? Det vil selvsagt være grenser for hva som kan tas opp på et årsmøte dersom sakene ikke er meldt inn på forhånd, men mye kan diskuteres under gjennomgang av årsmeldingen.

Her vil dere motta informasjon om hva forbundet lokalt og sentralt jobber med, og dere kan stille spørsmål om ting dere brenner for.

Vi har i også i år utstillere som vi skylder å vise litt interesse for de produkter de ønsker å fremme for deg som medlem i NT, da er det trist at 10 utstillere får besøk av 20 medlemmer.

De betaler oss tross alt en del kroner for å få være til stede på årsmøtet vårt, så de har jo også en forventning om å få treffe dere.

Det er fullt mulig å bare melde seg på møtet på lørdag 15.04.23 fra klokken 1000 til ca 1500 uten å delta på festmiddag på kvelden. Det er deltakelsen på selve møtet på dagen som for oss er det viktigste. Grunnen til at vi må ha påmelding er at vi holder lunsj til alle påmeldte, og denne må vi bestille på forhånd. Vi er klar over at vi i år dessverre har årsmøtet midt i Ramadan, men håper at dere som faster, allikevel vil melde dere på, gi beskjed dersom dere vil delta uten lunsj.

Håper vi ser deg på Bryne lørdag 15. april

Med hilsen

Morten Eriksen

Fylkesleder