Sola Flyplass

 • Feil på Info-tavla i Taxidepotet på Sola.

  Oppkallingsskjermen på Stavanger Lufthavn er ute av drift pr. nå. Feilen er meldt videre og blir undersøkt. Bom ut fra depot og inn på holdeplass er åpnet slik at taxiene kommer inn på holdeplass uten å ha blitt kalt opp, men viktig at dere videreformidler til sjåførene at de må påse at det ikke blir

  september 21, 2021
 • Bygget i Taxidepotet rives

  Avinor har nå besluttet å rive bygget inne på Taxidepotet pga bygget forfatning. Vi beklager at dette er eneste utvei pga at noen utøver innbrudd og hærverk på bygget. Dette er repektløst og skuffene hvis det er sjåfører som har utøvet dette.

  september 14, 2021
 • VIKTIG MELDING VED AVVIK PÅ SOLA FLYPLASS:

  Ved feil på tavle eller bommer er det VIKTIG at den som oppdager feil tar kontakt med Apcoa Parkering  via callingen som står på bommene og forklare problemet. INGEN skal kjøre frem, dette medfører bare kaos.  HUSK TA KONTAKT MED APCOA VIA CALLINGEN SÅ SNART DERE OPPDAGER FEIL.

  september 8, 2021
 • Avinor stenger oppholdsrommet på Sola

  Avinor AS har vedtatt å stenge oppholdsrommet på Taxidepotet på Sola flyplass med umiddelbar virkning på grunn av gjentagende hærverk. Avinor beklager dette, men ser ikke at holdningene til noen  få sjåfører har endret seg etter advarselen for noen måneder siden.

  juli 29, 2021