Kontakt Oss

+47 930 92 603

European Taximesse 8. til 9. november 2024, i Köln igjen

I flere tiår har messen blitt arrangert i november annethvert år. Etter en pause på fire år startet messen opp igjen i november 2022, på messeområdet i Grugaparken i Essen. 4. og 5. november 2022 presenterte mer enn 70 utstillere sine produkter og tjenester, og totalt deltok rundt 11 000 interesserte bedriftseiere, sjåfører og deltakere med økonomisk eller administrativ tilknytning til handelen på den europeiske taximessen. De besøkende kom fra hele Tyskland og andre europeiske land.

European Taxi Fair 2024 – Hold av datoen!

Den neste europeiske drosjemessen finner sted fra 8. til 9. november 2024 –
og vil igjen bli avholdt på messeområdet i Köln-Deutz.

19. april 2023 signerte Koelncongress GmbH, representert ved administrerende direktør Ralf Nüsser, og Fachvereinigung Personenverkehr Nordrhein Taxi TMietwagen e.V., representert ved administrerende direktør Dr. Michael Stehr, en kontrakt for neste europeiske taximesse. Dette skjedde i anledning et besøk av styremedlemmene og hovedkontoret til Fachvereinigung til messehallene i Köln-Deutz.

Styreleder for Fachvereinigung Personenverkehr Nordrhein Taxi E.V. og arrangør av messen, Markus Gossmann, uttalte: «Etter fire års pause kom messen i gang igjen i 2022. Nå gleder vi oss til å fortsette den tradisjonsrike suksesshistorien med messen vår på det vante stedet i 2024.

Ralf Nüsser, administrerende direktør i Koelncongress GmbH, uttrykte også sin glede over returen til Köln av European Taxi Fair: “Vi på Koelncongress har vært vertskap for og støttet European Taxi Fair i Köln helt siden 1980, og i 2024 vil den finne sted i den nye hall 1 for første gang. Alle utstillere fra taxibransjen og deres europeiske besøkende er hjertelig velkomne som ambassadører for å ta ånden av Kölns gjestfrihet over hele verden. Vi gleder oss til å ønske dem velkommen og er glade for at den europeiske taximessen kommer tilbake til Köln!”

På den neste europeiske drosjemessen, som i de foregående årene, vil drosje- og leiebilvirksomheten diskutere viktige temaer som den siste utviklingen innen lovgivning om persontransport, kraftsystemer og energiforsyning, integrering av handelen i offentlige transportsystemer og reiser med konverterte kjøretøy for personer med funksjonshemming eller sykdom. Den berømte premietrekningen med taxi som hovedpremie er planlagt nok en gang for 2024. Samtalene og paneldiskusjonene på den neste europeiske taximessen vil igjen bli registrert.